Sepatah dua kata ..

DARI DAPUR CHOMEY ALEEN AIREISH~..~
SHARING IS CARING ~..~
MAKING YOUR DAYS TASTE BETTER~..~

Assalamualaikum & selamat datang Aleen ucapkan kepada anda semua kerana sudi singgah di sini di Dapur Chomey Aleen Aireish.. Aleen kongsikan resepi-resepi simple sahaja tapi menarik.. sangat mudah untuk dicuba dan rasanya tip top sedap tau.. semua resepi yang dikongsikan tu Aleen dah pun cuba terlebih dahulu .. Jadi jangan ragu-ragu, jangan segan-segan nak mencuba.. sudi-sudilah jadi Follower Aleen juga yer.. BOLEH SIGN IN BY EMAIL di bawah ni.. sebagai tanda terima kasih & sokongan anda pada Aleen untuk terus berkarya.. di samping itu Aleen nak tambah kenalan juga tak kira di mana anda berada.. Hepi Visit My Blog ya..

Followers

Tuesday, 2 February 2016

ROTI BUNGA KEMBANG CHEESE

Ringkas tapi menarik untuk dicuba.. nyummy i like cheese... kids sangat suka ni..



ROTI BUNGA KEMBANG CHEESE
By ~ Aleen Aireish

Bahan-bahan :
Roti gardenia
isi ketam
telur
pizza seasoning
mozarella cheese atau cheddar cheese
cili sos
mayonis

















SELAMAT MENCUBA..


2 comments:

  1. rajin nyer!!!
    teerlapar pulak bila tengok roti tuh..

    ReplyDelete

hv fun with my cute photo